Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini hapishanede görmek

Rüyada kardeşini hapishanede görmek

Rüyada kardeşini hapishanede görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, rahat edileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına delalettir.

Rüyada kardeşini hapishanede gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Rüyada kardeşini hapishanede görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, duaların kabul göreceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneden kurtulmak depresyona gireceğine, mallarının artacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada askeri hapishane görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasını hapishanede görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini hapishanede görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kararlar alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments