Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalettir.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Risk içeren girişimleriniz veya hareketleriniz nedeniyle kendinizi ya da pozisyonunuzu savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek rakiplerinin üzüleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada hapishane ziyareti görmek kırgınlıkların geçeceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, işlerin de hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada hapishaneye ziyaret etmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada hapishaneye ziyarete gitmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, ün salacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments