Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi hapishanede gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgiliyi hapishanede görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi hapishanede görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kötü duygularından arınacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada hapishaneden firar etmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishanede görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, maceralara atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapishaneden kaçmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınını hapishane görmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kızını hapishanede görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine yorulur.

Rüyada hapishaneden birinin çıktığını görmek ömrünün uzun olacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments