Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapishaneden kurtulmak

Rüyada hapishaneden kurtulmak

Rüyada hapishaneden kurtulmak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada hapishaneden kurtulmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada hapishaneden kurtulmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına inanılır.

Rüyada hapishane düşmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet eder.

Rüyada hapishane olmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada hapishaneden birinin çıktığını görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını hapishanede görmek gereken sabrı göstereceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye atılmak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini hapishane görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada annesini hapishane görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, üçüncü gözünün açılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments