Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını hapishanede görmek

Rüyada babasını hapishanede görmek

Rüyada babasını hapishanede görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Rüyada babasını hapishanede gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Rüyada babayı hapishanede görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada babamı hapishanede görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada babasını hapishanede görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hapishane cezası almak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine işaret eder.

Rüyada anneyi hapishanede görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına alamet eder.

Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments