Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini hapishanede görmek

Rüyada eşini hapishanede görmek

Rüyada eşini hapishanede görmek faturalarını ödeyemez olacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini hapishanede gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada eşini hapishanede görmek başarıya giden yolların açık olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini hapishane görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini hapishane görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin hapishanede olduğunu görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına inanılır.

Rüyada kardeşini hapishanede görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine tabir olunur.

Rüyada hapishaneden çıktığını görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kendini hapishanede görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments