Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek düşmanından kurtulmaya, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini gördüyseniz:

  • Birkaç işi aynı anda yapmaya çalışırsanız hepsini karman çorman edebilirsiniz.

Rüyada birinin hapishaneye girdiğini görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının hapishaneye girdiğini görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işarettir.

Rüyada hapishane girdiğini görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada başka birinin hapishaneye girdiğini görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hapishanede olduğunu görmek huzur ve mutluluk bulacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada hapishaneye ziyarete gittiğini görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, kimseden korkmayacağına delalettir.

Rüyada hapishaneye düşeceğini görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments