Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını felçli görmek

Rüyada yakınını felçli görmek

Rüyada yakınını felçli görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınını felçli gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada yakınını felçli görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, tüm dileklerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının felç olduğunu görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada felç geçiren birini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Rüyada kocasını felçli görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada birini felç olarak görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments