Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini boğmak

Rüyada kendini boğmak

Rüyada kendini boğmak duygusallığın ön plana çıkacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini boğmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konular nedeniyle hukuki veya kurumsal bazı konuları sorgulamanız gerekebilir.

Rüyada hayvan boğduğunu görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi boğmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz boğmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü boğmak aradaki buzların eritileceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek boğmak yenileneceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada anneyi boğmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada tilki boğmak her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada biri boğmak hedeflere ulaşamayacağına, kendisini geliştireceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments