Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımını öpmek

Rüyada hanımını öpmek

Rüyada hanımını öpmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, mutluluğundan olacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, onu alkışlayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada hanımını öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Rüyada hanımını öpmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulur.

Rüyada hanımına kızmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hanım görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amca hanımını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, yılmayacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hanımın öldüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada hanımını zina ederken görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine delalettir.

Rüyada hanımını aldatmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments