Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hanımımı görmek

Rüyada hanımımı görmek

Rüyada hanımımı görmek ona kavuşacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, gözyaşına boğulacağına işaret eder.

Rüyada hanımımı gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada hanımıyla evlenmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisiyle övüneceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada patronun hanımını görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada hanımını sakallı görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hanımını öpmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlığının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcasının hanımını görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, hasretin biteceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dayı hanımı görmek bir sıkıntıya girmeye, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hanımının başkasıyla evlendiğini görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments