Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşında sivilce görmek

Rüyada arkadaşında sivilce görmek

Rüyada arkadaşında sivilce görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, verimin kaçacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşında sivilce gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşında sivilce görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalet eder.

Rüyada yüzümde sivilce görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada aynada sivilce sıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman sivilce görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments