Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda top oynamak

Rüyada karda top oynamak

Rüyada karda top oynamak çok büyük üzüntü duyacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işaret eder.

Rüyada karda top oynamak gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Rüyada karda top oynamak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada karda oynamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kart oynamak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Rüyada karda futbol oynamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle top oynamak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, rütbesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada havuzda top oynamak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada iyi top oynamak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, işlerinin aksayacağına, rızkının kesileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments