Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla top oynamak

Rüyada arkadaşlarla top oynamak

Rüyada arkadaşlarla top oynamak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada arkadaşlarıyla top oynamak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına delalettir.

Rüyada arkadaşınla top oynamak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla top oynamak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle top oynamak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, adını işiyle duyuracağına, stresinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yakan top oynamak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına alamet eder.

Rüyada camide top oynamak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Rüyada halı sahada top oynamak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments