Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda top oynamak

Rüyada havuzda top oynamak

Rüyada havuzda top oynamak daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda top oynamak gördüyseniz:

  • Hayranlarınız her tür desteği vermeye hazır.Evden çalışmanız para biriktirmenizi ya da tasarruf yapmanızı, yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler bir yatırımınızla ilgili avantaj elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada havuzda top oynamak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalettir.

Rüyada sahada top oynamak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada camide top oynamak yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işaret eder.

Rüyada yakar top oynamak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kişinin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elle top oynamak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında top oynamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada okulda top oynamak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta top oynamak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments