Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda futbol oynamak

Rüyada karda futbol oynamak

Rüyada karda futbol oynamak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, masrafların altında kalacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda futbol oynamak gördüyseniz:

  • Güzel şeyler olacak.

Rüyada karda futbol oynamak en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Rüyada mahallede futbol oynamak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada iyi futbol oynamak onların önüne geçeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada futbol topu oynamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada futbol oynamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada amerikan futbolu oynamak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada futbol maçı oynamak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments