Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kart oynamak

Rüyada kart oynamak

Rüyada kart oynamak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada kart oynamak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmek için belli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada karda top oynamak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kart oynamak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karda oynamak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, iyilik görüleceğine delalettir.

Rüyada karda futbol oynamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda gezmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kimlik kartı görmek eşinden yana huzurlu olacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardan yürümek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kredi kartı görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments