Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi top oynamak

Rüyada iyi top oynamak

Rüyada iyi top oynamak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalet eder.

Rüyada iyi top oynamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani fiziksel itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada iyi top oynamak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine yorulur.

Rüyada çok iyi futbol oynamak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iyi futbol oynamak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, razı geleceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okulda top oynamak psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada top oynamak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla top oynamak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada kızla top oynamak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada denizde top oynamak daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments