Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda oynamak

Rüyada karda oynamak

Rüyada karda oynamak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evlat sahibi olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda oynamak gördüyseniz:

  • Yardım almaktan çekinmeyin.

Rüyada karda top oynamak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Rüyada karda oynamak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, zor bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada karda futbol oynamak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Rüyada kart oynamak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, düze çıkacağına delalet eder.

Rüyada karda yolda kalmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kredi kartı kırmak kurulan hayallerin yıkılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zenginliğinin süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli karda yürümek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zenginlik içinde olacağına, aile içinde de bereketin artacağına tabir olunur.

Rüyada karda birini kaybetmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments