Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerinin oynadığını görmek

Rüyada birilerinin oynadığını görmek

Rüyada birilerinin oynadığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, aşama göstermeyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Rüyada birilerinin oynadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada birilerinin oynadığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, iftiraya maruz kalınacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada voleybol oynadığını görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet eder.

Rüyada düşmanının oynadığını görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada reklamda oynadığını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin oynadığını görmek çok iyi işler yapılacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, eskileri yâd edeceğine alamet eder.

Rüyada top oynadığını görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarıyla oyun oynadığını görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, aksiliklerin son bulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin oynadığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments