Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün oynadığını görmek

Rüyada ölünün oynadığını görmek

Rüyada ölünün oynadığını görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün oynadığını gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Rüyada ölünün oynadığını görmek üzgün ve karamsar olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin oynadığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada ölünün düğünde oynadığını görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınının oynadığını görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bebek oynatmak hayatının zorlaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada bilye oynadığını görmek zamandan da kar edeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar oynadığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topla oynadığını görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments