Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın oynadığını görmek

Rüyada mezarın oynadığını görmek

Rüyada mezarın oynadığını görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, başının ağrıyacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işaret eder.

Rüyada mezarın oynadığını gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın oynadığını görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının oynadığını görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada bir filmde oynadığını görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, üzüntülerin sona ereceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin oynadığını görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada kartopu oynadığını görmek sorunlarının da çözüleceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayı oynadığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada gelinlikle oynadığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments