Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının oynadığını görmek

Rüyada kocasının oynadığını görmek

Rüyada kocasının oynadığını görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, yeni işlere girişileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının oynadığını gördüyseniz:

  • İşinizde veya sektörünüzde başarılı şekilde konumunuzu koruyabilmek için ne gerekiyorsa yapmanız da fayda var.

Rüyada kocasının oynadığını görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı oynatmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iyi şeyler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada herkesin oynadığını görmek sorunların gittikçe artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sıkıntılarını çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişinin oynadığını görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölünün oynadığını görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada ön dişinin oynadığını görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada reklamda oynadığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments