Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aklını oynatmak

Rüyada aklını oynatmak

Rüyada aklını oynatmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, çok sevileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada aklını oynatmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da ufak tefek olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Rüyada aklını oynatmak eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin yerinden oynadığını görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulur.

Rüyada yılan oynatmak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada başkasının oynadığını görmek âlim kimselerden feyz alacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada düğün oynadığını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada şans oyunu oynadığını görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret eder.

Rüyada birilerinin oynadığını görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments