Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok oynadığını görmek

Rüyada çok oynadığını görmek

Rüyada çok oynadığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, hem itibar edineceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, başarısının azalacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, güzel günler görüleceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada çok oynadığını gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada arkadaşın oynadığını görmek eline geçen malları tutamayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Rüyada oynadığın oyunu görmek planlarının işe yarayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin oynadığını görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada çocuğun oynadığını görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi düğününde oynadığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kumar oynadığını görmek bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğün oynadığını görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, umutlarının söneceğine tabir olunur.

Rüyada dağların yerinden oynadığını görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments