Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan düşmek

Rüyada karanlıktan düşmek

Rüyada karanlıktan düşmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıktan düşmek gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada karanlığa düşmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek bunalıma düşeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, durumun değişmesine tabir olunur.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık denize düşmek aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Rüyada karanlıktan düşmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta düşmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments