Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık kuyuya düşmek

Rüyada karanlık kuyuya düşmek

Rüyada karanlık kuyuya düşmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, maddi gücünü yitireceğine, dertlerden kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya girmek başarıya ve zafere doymayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, hayatınızın neşe dolacağına işarettir.

Rüyada karanlık kuyu görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir kuyu görmek alım gücünde yükselme olacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sulu kuyuya düşmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada su kuyusu düşmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments