Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık denize düşmek

Rüyada karanlık denize düşmek

Rüyada karanlık denize düşmek saygınlık kazanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada karanlık denize düşmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada karanlık denize düşmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada karanlık yere düşmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kazancının günden güne düşeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta düşmek gergin olacağına, mutluluğundan olacağına, dua alacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık suya düşmek kendi çok iyi hissedeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan düşmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, istediği oranda da eğleneceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kazancın yetmez olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bir yere düşmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments