Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta düşmek

Rüyada karanlıkta düşmek

Rüyada karanlıkta düşmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta düşmek gördüyseniz:

  • Ya da çok mantıklı görünmeyen beklentileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalettir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan düşmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık denize düşmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta düşmek makam ve söz sahibi olacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlığa düşmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerin büyüyeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık suya düşmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments