Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa düşmek

Rüyada karanlığa düşmek

Rüyada karanlığa düşmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, icat yapacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zor zamanların biteceğine rivayet eder.

Rüyada karanlığa düşmek gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Rüyada karanlıkta düşmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulur.

Rüyada karanlık suya düşmek işlerin büyük kazanç getireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yere düşmek uzun süre işsizlik çekeceğine, istediklerini elde edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada karanlık bir yere düşmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada karanlığa düşmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına delalettir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek helal ve bol rızka kavuşacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan düşmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments