Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta abdest almak

Rüyada karanlıkta abdest almak

Rüyada karanlıkta abdest almak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta abdest almak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Rüyada karanlıkta abdest almak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta mezar görmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta ateş görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada havanın karanlık olduğunu görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta havuza girmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada karanlığa koşmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments