Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sorunlarını unutacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada karanlık ve yağmur görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yağmur görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkda yürümek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık caddede yürümek parasının değerini bilerek hareket edeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada karanlık tünelde yürümek üçüncü gözünün açılacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıktan yürümek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments