Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak esenliğe ve feraha kavuşacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, işlerini toparlayacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada karanlıkta yolunu bulamamak her konuda gelişme gösterileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada gideceği yolu bulamamak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada yolu bulamamak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işarettir.

Rüyada kaybolmak evin yolunu bulamamak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada evinin yolunu bulamamak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çıkış yolu bulamamak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin yolunu bulamamak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işaret eder.

Rüyada yol bulamamak daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments