Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek

Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek

Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini karanlıkta gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada karanlıkta sevdiğini görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ormanda yürümek onlar için çabalayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada karanlık yere düşmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta yokuş çıkmak işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada karanlık evde oturmak üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta düşmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments