Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık suya düşmek

Rüyada karanlık suya düşmek

Rüyada karanlık suya düşmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık suya düşmek gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada karanlık suya düşmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yere düşmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıktan düşmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık denize düşmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına alamet eder.

Rüyada karanlığa düşmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments