Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta su görmek

Rüyada karanlıkta su görmek

Rüyada karanlıkta su görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta su gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Rüyada karanlıkta su görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, gereken sabrı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık suya girmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık su görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sularda yüzmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta su içmek büyük başarılar kazanılacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık suya düşmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına yorulur.

Rüyada karanlık yolda koştuğunu görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta havuza girmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments