Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık su görmek

Rüyada karanlık su görmek

Rüyada karanlık su görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık su gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta su görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta su içmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık su görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Rüyada karanlık suya düşmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada karanlık suya girmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık uçurum görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camiyi karanlık görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments