Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık sularda yüzmek

Rüyada karanlık sularda yüzmek

Rüyada karanlık sularda yüzmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, huzurunun yerinde olacağına, muradına eremeyeceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada karanlık sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Rüyada karanlık sularda yüzmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Rüyada karanlık suda yüzmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulur.

Rüyada karanlık denizde yüzmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek geleceğinin de umut vadedeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine yorulur.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık su görmek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta su görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta su içmek doğru adımlar atacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments