Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık suya girmek

Rüyada karanlık suya girmek

Rüyada karanlık suya girmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sevinçli haberler geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, dünya malının çoğalacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık suya girmek gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Rüyada karanlık suya girmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta havuza girmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada karanlık bir eve girmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet eder.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada karanlığa girmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya girmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık eve girmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir odaya girmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, bereketin geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments