Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta sokakta yürümek

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, özlemlerini bitireceğine, bekârlığına da veda edeceğine, yeni bir eve sahip olacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek gördüyseniz:

  • Size söylenenleri, sunulanları veya teklif edilenleri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada karanlık sokakta yürümek maneviyatın da zenginleşeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek ticaret sektörüne atılacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments