Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık sokakta kalmak

Rüyada karanlık sokakta kalmak

Rüyada karanlık sokakta kalmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, malının artacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada karanlık sokakta kalmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık bir sokak görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada dar karanlık sokak görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokak görmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments