Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık sokakta yürümek

Rüyada karanlık sokakta yürümek

Rüyada karanlık sokakta yürümek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, dileklerinin yerine geleceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına inanılır.

Rüyada karanlık sokakta yürümek gördüyseniz:

  • Bir kişi şüpheli fikirlerinden bahsediyor olabilir veya şüphe uyandırıyor olabilir.

Rüyada karanlık sokakta yürümek yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, yeniden bir araya geleceğine, unutulan bir sorunun başa bela olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek hayatına bakacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına delalettir.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir sokak görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık sokak görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık dar sokak görmek işlerinin çoğalacağına, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments