Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar karanlık sokak görmek

Rüyada dar karanlık sokak görmek

Rüyada dar karanlık sokak görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, rahat edeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar karanlık sokak gördüyseniz:

  • Ne istediğinize dikkat edin, hiçbirşey tarif edildiği gibi gelişmeyebilir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar karanlık sokak görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar sokak görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dar bir sokak görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar sokaklarda yürümek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, istediği arabaya bineceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işarettir.

Rüyada dar sokaktan geçmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına alamet eder.

Rüyada dar sokakta koşmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments