Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık bir sokakta yürümek

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada karanlık sokakta yürümek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek hak yiyeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık sokak görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada karanlık sokakta koşmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, büyüleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bir sokak görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak sermayenin harcandığına değeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sedat Doğan

İyi geceler. (Sanki biraz tanıdık bir sokakta, oturduğumuz evin yan sokağında)
Karanlık bir sokakta tek başıma yürüyordum. Karanlık iyice bastırınca durdum. Ve daha sonra kendimi biraz aydınlık bir evde buldum.
Şimdiden teşekkürler.

Sedat Doğan

Teşekkürler