Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık sokakta kaybolmak

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, herkesin rahat edeceğine delalettir.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak gördüyseniz:

  • Sorun yaratan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokaklarda kaybolmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Rüyada sokakta kaybolmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalettir.

Rüyada karanlık sokak görmek masabaşı bir işe girileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, onlar için çabalayacağına işarettir.

Rüyada karanlık sokakta yürümek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dar karanlık sokak görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments