Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık dar sokak görmek

Rüyada karanlık dar sokak görmek

Rüyada karanlık dar sokak görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, çok mutlu olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık dar sokak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar karanlık sokak görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada dar sokaklardan geçmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalettir.

Rüyada dar bir sokak görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, memur ise terfi edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar sokakta koşmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Rüyada dar sokaklarda yürümek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dar sokak görmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, işlerinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar sokakta araba kullanmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments