Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık sokaktan geçmek

Rüyada karanlık sokaktan geçmek

Rüyada karanlık sokaktan geçmek işlerinin bozulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık sokakta koşmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta yürümek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık sokakta kaybolmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, onların başarıları ile övüneceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada dar karanlık sokak görmek iki tarafın da çok sevineceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada karanlık bir sokakta yürümek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kafasını rahatlatacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık dar sokak görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta sokakta yürümek en karanlık zamanında elinden tutacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments