Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta mum görmek

Rüyada karanlıkta mum görmek

Rüyada karanlıkta mum görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta mum gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapmak istiyorsanız rüzgar sizden yana esiyor.

Rüyada karanlıkta mum görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta mum yakmak çok iyi sonuçlar vereceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, büyük savaşların yaşanacağına yorulur.

Rüyada türbede mum görmek yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü mum görmek hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumlar yakmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada mum söndürmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işaret eder.

Rüyada mavi mum görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, çok başarılı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada mum ve şamdan görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments