Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum söndürmek

Rüyada mum söndürmek

Rüyada mum söndürmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada mum söndürmek gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada mumu söndürmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yanan mumu söndürmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, büyük hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mum söndüğünü görmek tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada mum söndürmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pasta ve mum görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mum vermek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sönmüş mum görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments