Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süslü mum görmek

Rüyada süslü mum görmek

Rüyada süslü mum görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, planlarının bozulacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalettir.

Rüyada süslü mum gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı yapılabilir.

Rüyada süslü mum görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada süslü elbise giymek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada süslü ayakkabı görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kazancının günden güne düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada süslü tepsi görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, bazı sırların açığa çıkacağına inanılır.

Rüyada süslü çam ağacı görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada süslü horoz görmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada süslü şapka görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, ailesini utandırmayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süslü çikolata görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments